Categorii

Cos  

Nu exista produse

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Trimite comanda

Producători

Termeni si conditii

       DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
               

            Intregul continut al site-ului naturorganic.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea naturorganic.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul naturorganic.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


             Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre ministerul sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.
Acest site este este proprietatea Sc.MagnacummMed.Srl
Nr de inregistrare : J05/592/2011
CUI: R028281640
Adresa:Oras Sacueni.Sat Cubulcut ,nr 47,Jud Bihor

E-mail: magnacummed@gmail.com


CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

         Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa MagnacummMed.Srl. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.