Categorii

Cos  

Nu exista produse

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Trimite comanda

Producători

Capsule de Ulei de Cătină Albă. Vezi marime originala

Capsule de Ulei de Cătină Albă.

Capsule de ulei de cătină albă.

 Produs supliment alimentar.

Cremă de mâini din cătină alba HAND CARE. GRATIS!

Mai multe detalii

1000 bucati in stoc

33,48 lei

 

 Consumul bobului de cătină albă (Hippophae rhamnoides) ajută din interior la păstrarea sănătăţii pielii prin efectul pozitiv asupra mucoasei, protejează ochiul şi gura de uscare. Ajută metabolismul şi activitatea intestinelor.

Datorită componenţilor cu efect antioxidant uleiul împiedică procesele de oxidare care sunt răspunzătoare şi pentru îmbătrânirea celulelor. Contribuie la protecţia naturală a organismului, la activitatea corespunzătoare a sistemului imunitar.

Dozare recomandată: 3 capsule pe zi. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Doza zilnică (3 capsule) conţine 180 mg de ulei de cătină albă. Datorită colorantului E110 produsul poate avea efect nociv asupra sănătăţii şi atenţiei copiilor. Nu poate fi consumată de copil sub trei ani. A se păstra în loc ferit de copii.

 Componente: ulei de soia, apă, soluţie umidificatoare (sorbit), coloranţi (dioxid de titan, S portocaliu, dioxid de fier) ulei de cătină albă.

 Capsula: gelatină, soluţie umidificatoare (glicerină)

 90 buc capsula de gelatină |58 g

Suplimentul alimentar nu poate înlocui regimul echilibrat, combinat şi modul de viaţă sănătos.

Păstrare: A se pastra în loc răcoros, uscat. Termen de valabilitate: până la sfârşitul lunii indicate în josul cutiei (lună/an)