Categorii

Cos  

Nu exista produse

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Trimite comanda

Producători

Multivitamine Senior - peste 50 ani Vezi marime originala

Multivitamine Senior - peste 50 ani

Multivitamine Senior - peste 50 ani

45 Tablete/Cutie

Multivitamine JutaVit senior destinate persoanelor cu vârsta de peste 50 ani, este un produs complex, care pe lângă vitamine conţine multe minerale, oligoelemente şi adaos de lactobacterii probiotice (lactobacillus). 

Mai multe detalii

194 bucati in stoc

18,60 lei

                Vitamina C şi zincul ajută şi sprijină funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar. Calciul contribuie la dezvoltarea oaselor şi a dinţilor. Magneziul are rol în funcţionarea optimă a muşchilor şi a sistemului nervos.

                Vitaminele din grupul B contribuie la sănătatea părului, pielii şi a unghiilor. Acidul folic contribuie la păstrarea sănătăţii inimii şi sistemului circulator. Lactobacillus contribuie la formarea şi păstrarea florei intestinale sănătoase. Ginko biloba contribuie la menţinerea nivelului optim de funcţionare a creierului în vârstă, îmbunătățește capacităţile mentale şi sprijină circulaţia sănătoasă a sângelui.
Dozare:
Zilnic un comprimat se bea cu puţină apă.

Depozitare:
Produsul se păstrează la temperature camerei, ferit de razele soarelui, cu cutia închisă.

Compoziţie: carbonat de calciu, dicalciu fosfat, oxid de magneziu, clorură de potasiu, agenţi de mărire a masei (celuloză, carboximetilceluloza de sodiu, hidroxipropil metilceluloză, polietilen glicol), acid ascorbic, extract de ginko biloba, acetat de di-alfa-tocoferol, niacină, iodură de potasiu, oxid de zinc, agent de lustruire (acid stearic), Lactobacillus rhamnosus, pantotenatul de calciu, agenţi antiaglomeranţi (stearat de magneziu), molibdat de sodiu, sulfat de mangan, licopen, agenţi antiaglomeranţi (dioxid de siciliu), retinol acetat, acid folic, ergocalciferol, clorhidrat de piridoxină, biotină, luteină, oxid de cupru, betacaroten, agent de lustruire (ceară de carnauba), selenat de sodiu, mononitrat de tiamină, riboflavină, clorură de crom, borat de sodiu, cianocobalamină, filochinonă.

ATENŢIE:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor
Nu depăşiţi doza zilnică recomandată!
Suplimentele nutritive nu înlocuiesc un regim alimentar variat echilibrat şi un stil de viaţă sănătos
Suplimentaţia de betacaroten nu se recomandă fumătorilor şi celor care lucrează cu azbestul

            Datorită conţinutului de ginko biloba nu se recomandă femeilor însărcinate şi celor care alăptează, nu se recomandă celor care consumă medicamente de încetinire a coagulării sângelui, înaintea intervenţiilor chirurgicale deoarece creşte timpul de coagulare al sângelui. Poate influenţa nivelul de glucoză din sânge, astfel diabeticilor se recomandă consultarea medicului înainte de utilizare.