Categorii

Cos  

Nu exista produse

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Trimite comanda

Producători

Capsule cu extract de Curcumă Vezi marime originala

Capsule cu extract de Curcumă

Capsule cu extract de Curcumă

60 Capsule/Cutie

Curcuma ajuta la diminuarea simptomelor inflamaţiilor, reduce inflamaţiile la nivelul muşchilor şi a articulaţiilor. 

Mai multe detalii

158 bucati in stoc

22,94 lei

         Contribuie la elasticitatea articulaţiilor. Ajută la menţinerea sănătăţii oaselor şi articulaţiilor. Vitamina E contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ.

        FOARTE IMPORTANT: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Suplimentele nutritive nu înlocuiesc un regim alimentar variat echilibrat şi un stil de viaţă sănătos. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu este recomandat în cazul pacienţilor cu piatră la rinichi sau celor predispuşi la formarea acestora. Femeile însărcinate şi cele care alăptează vor cere sfatul medicului înainte de utilizare. Nu se recomandă utilizarea produsului împreună cu medicamente care încetinesc coagularea sângelui, deoarece influenţează efectul acestora.

       Pentru protecţia articulaţiilor consumaţi zilnic timp de 4 săptămâni cu o săptămână pauză. După aceasta produsul se poate consuma în continuare.
       În comparaţie cu multe alte produse similare, capsulele JutaVit cu extract de curcumă nu conţin doar o simplă pulbere din condimentul în cauză (măciniş) ci conţin EXTRACTUL acestuia, adică partea cea mai valoroasă a plantei în concentraţie de 50 ori mai mare.

Administrare: 1 capsula pe zi

 

Produsul este un supliment alimentar.

7 alte produse in aceeasi categorie